Udstyr sponseret af Draumur Rideudstyr
Draumur ApS
Stine & Lokkur i PH-sadel fra Jim
Icelandic Bubble
 

Draumur Rideudstyr

Stine er siden februar 2012 blevet sponseret af Draumur Rideudstyr. Vi er utrolig glade for deres støtte og for et rigtig godt samarbejde!

Draumur Rideudstyr forhandler mange lækre mærker til den islandske hest og rytter, og de har et stort udvalg af kvalitetsvarer fra bl.a. Mountain Horse, Casco, Kingsland, 66 North osv. Desuden har de også et bredt udvalg af nye og brugte sadler. 

Butikken ligger i Nordsjælland på adressen Hesselrødvej 9, Karlebo, 2980 Kokkedal.

Draumur ejes af Bodil Jørgensen, der yder en særdeles god service. Draumur er ofte at finde til stævner og diverse arrangementer, bl.a. ved dette års World Cup! 

I øvrigt skal det nævnes at Draumur har en velfungerende hjemmside, hvor man kan bestille sit udstyr online. Se hjemmesiden her.

Park Hall Sadler fra Jim's sadelmageri

Stine er så heldig at have fået sponseret to PH-sadler fra Jim's Sadelmageri. Vi er meget glade for samarbejdet med Jim.   

Park Hall sadler fremstilles i England efter gode engelske traditioner hvor håndarbejdet er i første klasse. Sadlerne er lavet af bedste kvalitet i engelsk læder og stoppet med naturlig uld. Semi flex træbom som også er fremstillet i england efter høj standard. Sadlerne udmærker sig ved rummeligt kammer, så hesten har optimal frihed ved rygsøjlen.

Sadlerne kan laves efter mål og det er muligt at designe dem efter egne og hestens behov. 
Sadlerne kan efterfølgende justeres i bredden (hos sadelmager).

 Der ydes 2 års garanti på sadlen og 10 år på bommen. Jim´s Sadelmageri har agentur på Park Hall i Scandinavien. Her tilbydes alle former for support herunder opmåling, tilpasning, omstopning og reperationer. Jim har 25 års erfaring i sadelmagerbranchen.

Enkelte sadler kan ses og prøves hos os.

 Læs mere om PH sadlen på Jims Sadelmagers hjemmeside.


 

Susan & Jan Holmgaard Christensen - 4330 Hvalsø - tlf: +45 21759924/20223223 - mail: susjamail@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net