Historisk træf
Ishesteligafinale
DM Gædingakeppni
DM Sport
Sjællandsmesterskabet
Díva
Lille ny: Díva
World Cup
Draumur - ny sponsor
Gullfeti med Draumur-trense
Hædring
Lokkur træning januar
 
18. november
Vi har i dag været til Elitefølshow med Díva og Fála.
Díva blev nr. 6 blandt hoppeføllene med karakteren 7,79.
Bedømmelsen blev foretaget af Marlisse Grimm fra Tyskland. Hun var meget dygtig og fortalte alt hun så undervejs. Det var en rigtig god oplevelse.
Vi er meget godt tilfredse med bedømmelsen og med Díva, der som altid opførte sig eksemplarisk :-).
Mange tak til arrangørerne for et flot følshow.
14. november
Susan og Valva er meldt til Julekeppni i Faxi d. 27. december.

9. november
I dag flyttede Depla til sit nye hjem. Vi var med for at se stedet. Det er et dejligt sted med gode forhold og søde mennesker, så vi tror at Depla nok skal falde hurtigt til.
13. oktober
Susan og Valva har i dag deltaget i Geysirs orienteringsridt i Storskoven. De var på hold med Bente og Nanna. Vejret var fint og det var en hyggelig tur. Vi blev nr. 3 med 14 sek. fra idealtiden.
30. september
Vi har i dag været til følshow i Thor med Díva og Fála.
Det gik over al forventning. Díva 2,85 total og blev bedste hoppeføl.
Enkeltkarakterene var:
Front 2,5 - tyk overgang hals/hoved
Proportioner 2,5 - velproportoneret, tungt bygget
Ryg og kryds 2,5 - muskuløst kryds, bred ryg
Fundament 3,0 - markerede sener
Form og holdning 3,0 - god holdning
Bevægelse 3,0 - god bagbensbevægelse
Udstråling 3,5 - Vågen, samarbejdsvillig
Díva er nu kvalificeret til Elitefølshowet i november :-).
30. september
Årest sidste stævne er vel overstået; Katulabos Boblestævne. Stine red både Valva og Gullfeti. Gullfeti lagde sig i spidsen af begge klasser og Stine valgte kun at ride T.1-finalen da hun jo også skulle tilbage til Jylland senere på eftermiddagen. Gullfeti gik suverænt i T.1 og vandt denne med 7,06, hele 7,00 for øgninger og 7,50 for hurtig tölt. Derudover vandt de en vandrepokal (glashest) for at være bedst i kombinationen. 

Valva var også på toppen denne weekend og lagde sig i spidsen af T.2 med 6,43 og vandt klassen med 6,50 i finalen. Så alt i alt en dejlig afslutning på stævnesæsonen 2012. 
21. september
I dag har vi hentet Von hjem fra sommerfold. Hun skal gå sammen med Fála og Díva.
12. september
Fála og Díva er kommet hjem igen.
11. september
Fála er scannet i fol :-). Hun har termin ca. den 29.  jui 2013.
10. september
Depla er solgt til søde Thea Bjerg.
De er et rigtig godt match og vi ønsker dem al mulig held og lykke i fremtiden. Depla bliver hos os til november så Thea og hende har mulighed for at lære hinanden godt at kende inden flytning. Vi glæder os til at følge dem :-).
9. september
Susan har redet Valva til Geysir Masters i 4.1 og T.1. 
Efter udtagelserne førte de T.2 med 5,80 og lå nr. 4 i 4.1 med 5,63.
T.2 blev vundet med 6,29 og dermed blev klubmesterskabet sikret i denne klasse.
I 4.1 blev de nr. 6. De red et program uden større fejl men på Valvas dårligste volte.
Vi er meget tilfredse med resultaterne, specielt fordi Susan aldrig har redet Valva i T.2 før.
Det var et hyggeligt stævne med god stemning ikke mindst under rytterfesten.
26. august
I weekenden har Jan og Susan deltaget i Historisk Træf i Sagnlandet.
Susan havde depla med i den historiske åbningskvadrille og i gangartsvisningen.
Det var som altid et meget hyggeligt arrangement, som vi glæder os til at deltage i hvert år.
Billeder kan ses på HIT´s side på Facebook.
20. august
Fálas føl har fåeet navnet Díva fra Skullerup.
19. august
Susan har i weekenden deltaget i Ishesteligaens finalestævne på Depla.
I valifikationen lå de nr. 3 i t.8 og 10 i 4.5.
De red til deres højeste karakterer til dato. 5.10 i T.8 og 5.0 i 4.5.
Det blev til 2 finalepladser og endte med en 2. plads i T.8 og en 5. plads i 4.5.
Depla udvikler sig fint og var som altid nem at have med til stævne.
12. august
Fála er bedækket.
6. august
Stine er i dag taget op til Rasmus Møller Jensen i Nordjylland (Svenstrup nær Aalborg) for at arbejde det næste års tid. Rasmus er en af vores topryttere i Danmark indenfor islændersporten og Stine ser frem til lærerigt år. 
2. august
Fála er sendt til hingst hos Almar frá Ketillstödum. Almar er en flot rødblakbroget hingst med 5 rummelige, smidige gangarter og et godt sind. 
Vi håber på en fin gummibold til næste år.
23. juli
Fála har i nat fået et sort hoppeføl :-).
Føllets far er Halfdan fra Engholm, en stor 4-gænger hingst med 1. klasses kåring i båder bygning og rid og flotte 9,5 i tølt.
Føllet er umiddelbart 4-gænger. Hun har en flot forpart, velansat hals og stærke ben. Hun er sød og tillidsfuld og Fála er meget stolt.
22. juli 
Så har vi overstået endnu et stævne, nemlig DM i Gædingakeppni og samtidig også en kåring, nemlig hos Katulabo i Hundested. Stine kårede Bente og Bjarnes hoppe, Næla fra Bjergskoven. Dette var Stines første kåring og det gik rigtig godt. Resultatet blev en forbedring af Nælas tidligere kåring: 7,57 i bygning, 7,50 i rideegenskaber og 7,53 totalt. Næla er firegænger og fik 8 for alt i rid, undtagen 5 for pas, 8,5 for langsom galop og 7,5 for langsom tölt. 

DM i Gædingakeppni blev afholdt i flot vejr og både Næla, Gullfeti og Valva skulle gå dette stævne. Alle tre kom i finale i GDY og her valgte Stine at ride Gullfeti, som endte på en flot 4. plads med omkring 8,00 i snit. Gullfeti og Næla gik direkte i a-finale i T.1, så denne skulle Næla gå. Hun gjorde det godt i finalen. 
Endelig kvalificerede Valva sig til finalen i T.2 med et flot snit på 6,40 og denne vandt hun også. En succesrig weekend i Hundested. 
8. juli - Gullfeti og Stine tog bronze i firegangskombination ved dette års DM!
DM Sport 2012 er vel overstået. Igen i år blev det afholdt på Hedeland og både Susan og Jan var med til at arrangere det. Stævnet gik over al forventning hvilket er dejligt når man selv er med til at arrangere det :-). 
Stine deltog igen i år, denne gang med Gullfeti og Lokkur. Gullfeti og Stine klarede det godt og red sig til to a-finaler i T.1 og 4.1 efter at have vundet b-finalen i 4.1. De red sig til en flot flot bronzemedalje i firegangskombinationen, som de i øvrigt også blev sjællandsmestre i i år! Desværre gik finalerne ikke helt som forventet og de måtte slutte uden medalje her. 
17. juni
Vi har i denne weekend været til Elite A- stævne på Katulabo i Hundested. Stine red Lokkur og Gullfeti i 4.1 og T.1. Lokkur fik de sidste karakterer for at være kvalificeret til DM, nemlig 6,20 i 4.1 og 6,23 i T.1. Han gik b-finale i 4.1 og klarede det godt. Gullfeti gik i b-finale i T.1 og vandt denne hvorefter de red sig hele vejen op til en 2. plads efter Dorte Rasmussen og Gúmi med et flot snit på 6,88, hele 7,17 for langsom tölt og 7,00 for hurtig tölt. 
28. maj
Stine og Gullfeti er nu Sjællandsmestre i Firegangskombinationen for ungryttere! 

Det gik godt for Stine og Gullfeti ved dette års Sjællandsmesterskab, de red sig direkte i en A-finale med 6,63 i T.1 som delt bedste ungrytter og i 4.1 lagde de sig med 6,50 som bedste ungrytter i en b-finale. I T.1 a-finalen kunne de ikke holde deres placering, men endte som 2'er blandt ungrytterne. I 4.1 b-finalen gav de alt hvad de kunne og red til deres højeste i 4.1 - 6,67, endda med lidt kiks i traven, super flot. De sluttede som bedste ungrytterekvipage i denne klasse.
De to flotte udtagelseskarakterer førte til et Sjællandsmesterskab i firegangskombinationen, rigtig godt klaret! 
Maj 2012
Så har vi endelig fået Lokkur hjem igen efter at han har været i kåringstræning, og han har fået sig en flot førsteklasses- og firegænger- kåring med 9 for tölt og en total på 8,00 - 7,98 for bygning og 8,01 for rideegenskaber! 
Draumur Rideudstyr holder åbent hus d. 17. marts 2012.
Draumur er flyttet ind i nye større lokaler og fejrer dette med en masse gode tilbud fra kl. 10-16.
Der vil være øl og vand og grillen tændes kl. 12.
Adressen er Hesselrødvej 9 i Karlebo.
Stine, Jan & Susan vil selvfølgelig deltage :-).
3. marts
I dag har vi været til salgsshow i Thor. Stine var arrangør sammen med Mette Christiansen.
Vi har erkendt at vi efterhånden har for mange rideheste og vil reducere vores hestehold. Derfor havde vi Sómi med til salgsshow. Det har været en meget lang og svær beslutning at sætte ham til salg, da vi synes han er en fantastisk hest, men vi har valgt at se det som en ære at sælge en god hest.
Ud over Sómi havde Stine Bergelmir med og derudover fremviste hun flere andre heste.
Det var en god dag med mange tilskuere og for vores del var der en del interesse om Sómi, så vi får se om det udvikler sig til et salg.
26. februar
Det er med glæde, at vi kan fortælle at Stine har fået en ny sponsor, nemlig Draumur Rideudstyr
Vi er meget glade for dette og ser frem til et godt samarbejde med Bodil & Jens.
Se Draumurs hjemmeside her.
25. februar
World Cup 2012 er vel overstået. Tak for et flot arrangement endnu engang, med flotte ekvipager og en masse fine udstillinger. 
Stine deltog i T.1 på Gullfeti, og de klarede det flot trods at det stadig kun er februar, og at de red i et meget fint selvskab. 
Stine fik også lov at ride Lokkur i hingsteshowet, og de gjorde det rigtig godt. Stine havde kun redet Lokkur et par dage forinden, da han jo ellers er i kåringstræning hos Rasmus Møller Jensen.
Vi ser frem til World Cup 2013. 
Februar 2012
Sómi har været redet af Stine siden nytår. Han er fantastisk samarbjedsvillig og lærenem. Han har nemt ved alle grundgangarter og tölt, om der er brugbar pas må tiden vise. Han er en meget smidig hest med en virkelig god forpart og naturlig flot holdning. 
Sómi kan allerede alle grundlæggende øvelser. Han rides alene og i flok på bane og tur.
17. januar
Hjemmesiden er blevet opdateret på diverse sider, og Lokkur har fået sin egen side, se her
14. januar 

Stine blev i dag hædret for en særlig god præstation i 2011 af Folkeoplysningsudvalget og Borgmesteren i Lejre Kommune. Det var klubben Thor, der havde indstillet Stine. Mange tak til alle, som deltog, det var en god dag for os.

12. januar
Stine og Susan er nu meldt til Thors forårsstævne d. 6. april. Susan skal ride Depla i T.8 og 4.5 og Stine Valva i 4.2 og T.4. Derudover skal Stine ride Næla i 4.2 og T.3. 
Stine er også meldt til det første Isicupstævne i Sverige d. 16.-18. marts på Gullfeti i T.1 og 4.1.
8. januar 
I dag har vi været på Nytårstur med klubben Thor. Det var en super hyggelig tur, som faktisk blev delt op i to grundet utrolig mange tilmeldinger! Vi var omkring 30 der red. Efterfulgt af turen var der pølser, brød og lidt at drikke. Dejligt at se så mange fra klubben på én gang! 
6. januar
Det går godt og fremad med træningen af Gullfeti og Lokkur. Lokkur skal i kåringstræning hos Rasmus snart, og Stine synes, at han er rigtig fin pt. Begge drenge har for nyligt fået ordnet tænder og skal også snart have en omgang kiropraktik. I dag har vi også taget billeder af Lokkur.
Susan & Jan Holmgaard Christensen - 4330 Hvalsø - tlf: +45 21759924/20223223 - mail: susjamail@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net