Juletræshygge :-)
Albert til følshow
Historisk træf
Ishesteligamestre i T.2 2013
Vakandi træning august
Lasse & Stine sommer
DM Sport
Albert
Sprækur træning sommer
Stine & Gullfeti til Elitestævne
Von og Díva på sommergræs
Tvisturs Pinsestævne
Susan & Valva til Bededagsstævne
 
December
Stine er så heldig at have fået sponseret endnu en PH-sadel fra Jim. Modellen er en nyere udgave af den gamle hun har, dybt sæde og dobbeltlags, men med udvendige knæpuder. Sadlen er super fed at ride i og passer rigtig godt på hestene.
Stine er meget taknemmelig over at have fået den og er meget tilfreds med Jim's sadler. Stor tak til Jim! 

Vi vil gerne takke for et godt år 2013 med rigtig mange gode og hyggelige stunder. Vi ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Efterår 2013
Stine har valgt at stoppe med at ride Gullfeti. I samarbejde med Michael & Ulla, som ejer ham har hun fundet en ny rytter til at overtage ham, nemlig juniorrytteren Sofie Wacker-Larsen. 
Sofie og Gullfeti er en rigtig fin ekvipage og vi glæder os til at følge dem på banerne. 

Stine er meget taknemmelig for samarbejdet med Michael og Ulla, og føler egentlig stadig at Gullfeti er hendes :-) Samtidig glæder hun sig enormt til at hjælpe Sofie og Gullfeti til at få mindst lige så mange fantastiske oplevelser og minder som hun selv har haft med ham.
 
15. oktober
Stine har indgået en aftale med Bente & Bjarne om deres nye hoppe Salka fra Toftemosen. Planen med Salka er at Stine skal ride hende frem til kåring og vise hende til stævner. Derefter skal Salka være forhåbentlig være avlshoppe hos Bente & Bjarne :-)
 
22. september 
Albert har i dag været til følshow, og han klarede det rigtig godt. Han sluttede som nr. 3 i klassen med flotte ord fra dommeren og en bedømmelse på både 3,20 i eksteriør og gangarter, altså en total på 3,20. Vi er meget tilfredse og det var en fornøjelse at have ham og mor Fála med i byen. 
Derudover var Fálas datter Næla og hendes føl Nemo, ejet af Bente og Bjarne, også med. Nemo klarede sig også rigtig godt og endte lige over Albert, altså en flot andenplads. 

15. september
Geysirmesterskaberne er vel overstået - Valva og Susan blev mestre i T.2 og Lokkur og Stine i 4.2. Derudover blev de bedste ungrytterekvipage i T.3.
Vakandi var også med og fik en fin stævnedebut :-)
 
August
Vi har i august måned været til forskellige arrangementer; den først uge gik i Berlin til VM for islandske heste. Et flot arrangement med mange gode sportslige præstationer og en del medaljer til det danske landshold. 
Susan og Valva er blevet ishesteligamestre i T.2, en flot og sikker sejr, som de kan være stolte af. 
Vi har også, traditionen tro, været til Historisk Træf i Sagnlandet Lejre. En super hyggelig weekend som sædvandligt og et rigtig godt arrangement.

Juli
Vi har fundet navn til føllet - Albert fra Skullerup. Fála og Albert hygger sig herhjemme, men skal snart ud til vores venner Bente og Bjarne, som også har fået et føl som Albert kan lege med.

14. juli
DM Sport 2013 er overstået. Valva & Gullfeti var med og de klarede det godt. Gullfeti og Stine red a-finale i T.1. 
 
8. juli
Fála har folet i dag, et velskabt rødblak hingsteføl. Fála klarede folingen selv og hun er som sædvanlig en super god mor. Nu skal vi til at finde et navn! :-)
 
1. juli
Stine er i dag kommet hjem fra Jylland og skal fra nu af bo hjemme igen. Det har været et super godt år hos Rasmus og Stine har lært en hel masse. Nu skal hun holde lidt ferie og så fortsætte med ridningen i hvert fald et år mere. 

23. juni
Stine & Gullfeti har deltaget i Elitestævne i weekenden. De red et flot ridt i begge klasser og især T.1'en gik godt. De kom ud med et snit på 6,57 og red sig i en ungrytterfinale. Finalen gik super godt og de blev placereret som nr. 2. 

19. maj
Weekenden er blevet tilbragt i det Nordjyske til Pinsestævne. Det var et vellykket og hyggeligt stævne og det gik godt for Stine med hingstene. Gullfeti gjorde det godt med en flot udtagelse på 6,57 og dermed en finaleplads i fint selskab. Finalen gik fint og de sluttede med et snit på 6,50.

27. april
Stine & Susan har begge været til stævne, men til to forskellige. Stine til det jyske bededagsstævne - hun havde Lokkur & Gullfeti med. Begge heste klarede årets første stævne godt, Lokkur kvalificerede sig til finale i 4.1. Især Gullfeti var god i T.1 hvor Stine og han sammenlagt blev nr. 8 med et flot snit på 6,43. Blandt ungrytterne svarede dette til en 2. plads. Stine valgte dog ikke at ride finalerne.

Susan og Valva deltog i det sjællandske bededagsstævne og her gik det også godt. Susan & Valva red sig til en flot andenplads i T.2 efter dommerne havde valgt en vinder da de lå lige med en anden ekvipage! 
Susan & Jan Holmgaard Christensen - 4330 Hvalsø - tlf: +45 21759924/20223223 - mail: susjamail@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net