Hektor NM'14 - Foto: Marianne Wiil
Hektor & Stine i ny PH-sadel
 
17. maj
Det Sjællandske Bededagsstævne er vel overstået. Stævnet var rigtig hyggeligt og blev afholdt i fantastisk vejr.
Susan og Stine havde 3 heste med: Vakandi, Lokkur og Hektor. Det gik godt med alle tre heste - Hektor & Stine var først på i femgang 5.2 og vandt denne klasse. Lokkur & Stine red 4.1 og lagde sig i spidsen efter et rigtig flot ridt. Senere vandt de finalen. I T.1 lagde de sig også i spidsen, og endte som nr. 4 i finalen. Susan og Vakandi red et fint program i 4.5. Deres T.7 udtagelse gik også godt og førte til en finaleplads. De gjorde det rigtig godt i finalen og endte som nr. 3. 

Sofie og Gullfeti deltog også i stævnet med stor succes. De havde deres debut i klasserne 4.1 og T.1 og de kvalificerede sig til DM i begge klasser! Sejt! 
5. maj
Sómi er i dag flyttet over til vores gode venner Mette og Jan på Langeland. Mette prøvede Sómi da de var på besøg hos os for nylig og forelskede sig i ham så derfor besluttede vi i fællesskab at han skal bo hos dem. Vi håber på at Mette og Sómi er det perfekte match og ved at han vil få det godt derovre. :-)
29. april 
Stine har købt ny hest, Óskar fra Skovbogård. Óskar er 5 år og efter Jósep frá Skardi, som har opnået flotte resultater med sin rytter Jeanette Holst Gohn. Det var også Jeanette der havde Óskar. 
Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå med Stine og Óskar. 
24. april
En ny unghoppe er flyttet ind hos os, Elísabet fra Catharinaslyst, 2 år gammel. Hun er efter Fjarki frá Breidholti som har en fænomenal 4-gænger kåring (total 8,40) med 9,5 for både tölt og trav. 
Elísabet er Stines og planen er at tilride hende og se hvad hun indeholder når hun bliver gammel nok. 
18. april
Vi har i dag været til stævne i Thor. Det var et rigtig godt og hyggeligt stævne. Stine og Susan havde i alt 3 heste med, heraf to "debutanter" nemlig Sómi og Sprækur. De to drenge gjorde det rigtig fint og havde en god oplevelse. 
Stine havde også Lokkur med og de blev nr. 2 i klassen 4.2.

Derudover skal det nævnes at Gullfeti og hans nye rytter Sofie havde deres stævnedebut og de klarede det utrolig flot og vandt begge klasser. Sofie og Gullfeti er et super godt match og i takt med at de lærer hinanden bedre at kende bliver det bare bedre og bedre. Vi glæder os meget til at følge dem fremover.
14. april
Hektor er desværre blevet skadet og skal stå i knap 2 uger. Dette betyder at der ikke er noget stævne i weekenden til ham og Stine, desværre. Heldigvis er det ikke en langvarig skade, så de er forhåbentlig klar snart igen!
Forår 2014
Stine og Susan har gang i mange heste pt. Susan rider Sómi, Fála og Vakandi. Stine rider Lokkur, Hektor, Sprækur og Salka. 
I april er årets første stævne, Thors forårsstævne, hvor Susan & Sómi, Stine, Hektor & Lokkur skal ride. 
Februar
Det er blevet tid til at Albert skal vænnes fra, så derfor er Fála kommet hjem og hun er blevet redet nogle gange. Planen er at få redet hende i form i løbet af foråret :-)
25. januar
Sómi er kommet hjem igen efter at have været oppe hos vores venner Elisabeth og Mundi i et års tid. Desværre var tiden ikke til at Elisabeth kunne nå at ride Sómi nok så han er nu hjemme. Vi er selvfølgelig ærgelige over at han ikke skulle blive der, men når det er sagt så er det dejligt at have ham tilbage. Han er en skøn hest at ride på og så har han en smuk udstråling og en rar personlighed. :-)
Januar 2014
Vi er glade for at kunne skrive at Stine har fået lov at låne hingsten Hektor fra Engholm, ejet af familien Vemming. 
Hektor er en 9-årig hingst som er kåret med 8,41 total og hele 8,58 for rideegenskaber. Han er en fantastisk sød hest at have med at gøre på alle måder. Vi takker familien Vemmning for at have givet Stine mulighed for kunne danne par med Hektor.
Susan & Jan Holmgaard Christensen - 4330 Hvalsø - tlf: +45 21759924/20223223 - mail: susjamail@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net