Julen 2010
Luffe
Ute Lehmann kursus
Embla, Jannie og Stine
Geysirmesterskaberne 2010
Snepill fra Flugsæl
Historisk Træf 2010
Ishesteligafinalen 2010
NM 2010
DM Sport 2010

Billedet ovenover er taget af Mathilde Bøgh

Nordseeturnier på Eichenhof 2010
Sjællandsmesterskaberne 2010
Sprækur og Vakandi maj 2010
Drive-in 21. april 2010
Thors forårsstævne 2010
Januar 2010
 
31. december
Godt nytår!
27. december
I aften var vi til julekeppni i Faxi.
Susan red Fála i B-klassen og klarede sig fint. De blev udtaget til finalen hvor de blev nr. 5, en præstation de er rigtig tilfredse med. De vandt en islandsk trøje fra Tophest, dejligt.
Stine red Gullfeti i A-klassen og blev nr. 3. Flot præstation i et felt af rigtig gode ekvipager. De vandt en medalje, en superstrigle fra Valhal Rideudstyr og et gavekort til foder fra H.C.Venslev.
Selvom det var koldt; termometret viste -14 grader! - var det et super hyggeligt arrangement, som vi meget gerne deltager i igen.
Mange tak til sponsorene for de flotte præmier og til arrangørene for et godt initiativ.
27. december
I aften var vi til julekeppni i Faxi.
Susan red Fála i B-klassen og klarede sig fint. De blev udtaget til finalen hvor de blev nr. 5, en præstation de er rigtig tilfredse med. De vandt en islandsk trøje fra Tophest, dejligt.
Stine red Gullfeti i A-klassen og blev nr. 3. Flot præstation i et felt af rigtig gode ekvipager. De vandt en medalje, en superstrigle fra Valhal Rideudstyr og et gavekort til foder fra H.C.Venslev.
Selvom det var koldt; termometret viste -14 grader! - var det et super hyggeligt arrangement, som vi meget gerne deltager i igen.
Mange tak til sponsorene for de flotte præmier og til arrangørene for et godt initiativ.
24. december 
Skullerup Islandsheste ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår! 

27. november

Sprækur har nu stået på boks i 3 uger. Vi har gået med ham hver dag og selvom han godt kunne tænke sig at eksplodere i glædeshop, har han opført sig eksemplarisk og holdt sig i ro. Vi er meget impornerede over hans temperement, som absolut har vist sig helt fantastisk i denne situation.
I dag kom han så på fold for første gang. Han skal gå alene i 2 uger før han må komme ind til vennerne. Som forventet blev det en opvisning i alverdens hop og buk. Der var sparet op til det længe og han var ovenud lykkelig for endelig at få lov. Gullfeti går på fold ved siden af og han syntes også det var sjovt med lidt liv.
Sprækur kommer på boks om natten indtil han kan komme ind til de andre heste.


21. november

I dag var vi til føl- og plagshow i Thor. Stine skulle speeke og Susan var sekretær for dommeren.
Der var 37 føl og plage med og vi havde tilmeldt Vakandi i klassen for 2-års hingste og valakker.
Vakandi viste sig fint frem og vandt sin klasse med 2,93 points. Han vandt en bedækning ved Hektor fra Engholm som vi glæder os til at bruge. Stor tak til Fam. Vemming fra Stutteri Engholm.
Stine red Gullfeti i opvisning. Hun har kun redet ham 5 gange siden han kom hjem til os igen men det gik rigtig fint og Gullfeti og Stine fik mange roser fra publikum.


18. november

Vi har meldt til julekeppni i Faxi den 27. december. Susan og Fála i middelklasserne og Stine og Gullfeti i de svære.


10. november

Vi har i dag været til møde om Hedeland. Desværre var vi ikke så mange fremmødte og de fleste var fra Thor. Til gengæld var det nogle engagerede mennesker og der var bred enighed om at få Hedeland til at fungere. Der blev nedsat en ny arbejdsgruppe.


6. november

I dag har vi hentet Sprækur hjem. Operationen er gået godt og nu skal han så hjem og stå på boks i 3 uger. Han skal ud og gå hver dag men må kun skridte og absolut ikke klave bukkespring. Vi er noget spændte på hvordan han vil klare det, han er jo ikke vant tila t stå på boks i løngere tid, så vi formoder han har en del energi han gerne vil af med.


1. november

Vi har i dag kørt Sprækur til Næstved kassernes dyreklinik, hvor han skal kastreres. Desværre har han kun en sten i pungen og den anden ligger i bughulen så det bliver en større operation.

 

30. oktober

Gullfeti har gået i stod siden NM men i dag kom han hjem til os igen. Stine glæder sig rigtig meget til at komme i gang med ham igen.


24. oktober

Vi har i dag været til arbejdsdag på Hedeland. Ca. 7 var vi alt i alt og det samme var tilfældet dagen inden. Det er trist at ikke flere bakker om, der er jo mange der bruger Hedeland i løbet af året. Der blev dog lavet mange gode ting og det ret hyggeligt.


19. oktober 

På vejen hjem fra Langeland, var vi på besøg hos Jannie og Embla. Det var rigtig deligt at se hvor godt Embla har det og hvor glad Jannie er for hende. Embla virkede glad for at se os og Stine red hende lidt på banen. Derefter red hun en tur til stranden og vi andre gik med. Stine og Embla badede i Storebælt. Heldigvis var det dejligt mildt vejr og solskin. Det er en super følelse når man finder den rigtige ejer til ens hest.


18.-19. oktober

I efterårsferien var vi på besøg hos vores venner på Langeland. Det resulterede i at vi ud over et par hyggelige dage, fik et nyt medlem af familien; Luffe som er en maine coon killing. Luffe er ud af et kuld på 5 killinger. Han er rød og har en fantastisk dejlig blød pels. Han har et meget roligt temperement, nyder at blive kælet og er en rigtig laskedukke. Vi kunne ikke stå for ham så vi måtte ud og købe en transportkasse, så han kunne komme med hjem. Han sad nu på skødet af os på skift det meste af vejen og tog i øvrigt køreturen helt afslappet.

Luffe er blevet taget godt imod af vores øvrige katte. Malou synes det er dejligt med en ny killing. Hun passer ham som sit eget barn og han får endda lov at die hos hende.

Luffe er ikke begejstret for Orfeus og hvæser af ham, når han kommer for tæt på. Orfeus holder lav profil, som den høflige hund han er. Håber de bliver gode venner snart.


16.-17. oktober

I weekenden har vi været på kursus med Ute Lehmann. Det var som altid hyggeligt og lærerigt. Stine havde Valva med og Susan var tilskuer. Vi fik mange tips til ting vi kan træne med og det er o dejlig nemt i vinterhalvåret, hvor vejret og mørket ikke altid inbyder til så megen ridning.

23. september
Video af Stine og Valvas T.2-udtagelse til GM kan ses her

12. september - Stine er nu Supereliterytter!

I weekenden har vi været til Geysir Mesterskaberne, hvor Stine havde Valva med.

 

Lørdag morgen startede med T.2. Stine og Valva skulle ride i 2. heat og det gik rigtig godt. Stine havde ingen korrektioner i den sidste opgavedel og den blev belønnet med karakterer op til 8,00!! Samlet fik de 6,77 hvilket er deres hidtil bedste og et rigtigt godt resultat at slutte af med nu Valva er i fol. Derudover er det point til Superelitegruppen, så Stine er nu Supereliterytter!

 

I 4.1 fik de 5,83 og lagde sig i spidsen.

 

T.2-finalen skulle rides på Stine og Valvas dårligste volte men det var en udemærket lejlighed til at få trænet den. Valva gik rigtig godt i de 2 første opgavedele men havde lidt travlt i starten af den sidste. Karakterene var dog stadig pæne og de vandt med samlet 6,71. Dermed forsvarede de deres Geysirmesterskab fra sidste år i denne disciplin.

 

I 4.1 var konkurrencen større og Stine og Valva endte på en delt 1. plads med 6,00 i snit. De blev dog udråbt til Geysirmestre efter dommervotering.

 

Valva var den hest der fik de højeste gennemsnit til stævnet og det blev belønnet med en æresprimie fra Anja Fabrin bestående af en bedækning ved Húmfaxi frá Skeidháhólti. Tusind tak til Anja for den. Vi glæder os til at bruge den :-).

 

Tak for et fint stævne til Geysir.

5. september

Vi har i dag set lille Snepill. En lille kompakt, bred, langpelset fyr med et usandsynligt kært udtryk og en herlig udstråling. Han er lidt svær at farvebestemme, enten er han som sin far eller også er han rødblak. Sød er han under alle omstændigheder. Han viser alle gangarter og er meget lateral. Begge forældre er 4-gængere men her er der klart 5 gangarter. Han er en rigtig gummibold med flot trav og stor aktion i galoppen og så en masse tölt og pas. Spændende at se ham, når han retter sig helt ud og vokser lidt til.  

21. august

Vi har igen i år deltaget i Historisk Træf i Sagnlandet i Lejre. Igen i år et super arrangement, hvor alting bare fungerede. Kæmpe ros for det til Henriette fra Sleipnir Naturridning som er hovedkræften bag det.

Susan havde lånt Draupnir af Stine Gjelstrup, tak for det. Draupnir er en dejlig hest at ride og en hest Susan rigtig godt kan lide. Susan red historisk kvadrille og gangarter. Stine havde Valva med og red historisk kvadrille, gangarter og freestyle.

Vejret var fint lørdag men med lidt regn søndag. Lørdag aften var der rytterfest med god mad og hygge. Festen blev vist ved til den lyse morgen så længe holdt vi dog ikke ud men hyggeligt var det.

I år var der over 100 heste med og masser at se på. Det er helt specielt at være med. Området er fantastisk og eminent til formålet og der er en helt uforklarlig ro over det. Dejligt afstressende. Vi glæder os til næste år J.

17. august

Valva er i dag scannet i fol med termin sidst i juni 2011. Vi har ikke været i tvivl om at hun var drægtig, da hun har ændret meget adfærd. Hun søger meget vores selskab og er meget rolig at ride.

15. august

I weekenden har vi været til Ishesteligafinalen 2010 på Hedeland. Stine var kvalificeret på Valva i T.2 som nr. 1 og i 4.1 J som nr. 2.

I 4.1 fik de, på trods af forkert galopanspring, 5,97, som er deres hidtil bedste. Det rakte til en 3. plads. I T.2 fik de 6,10 og blev nr. 3.

Med kvalifikationspoint lå de inden finalerne nr. 2 i 4.1 og n. 2 i T.2.

I finalerne gik Valva super godt og Stine red super koncentreret. I T.2 gik Valva til sit hidtil højeste snit, nemlig 6,67 med 6,50 for begge første opgavedele og hele 6,83 for den sidste med løs tøjle, og dermed vandt de klassen.

4.1 blev redet på deres ”dårlige” volte, men alligevel vandt de med 6,13. De vandt et dækken fra Lejre Dyreklinik og et fra Dandiag foruden en rideferie i Slovenien og en trense og vest fra Hessellund Islandsheste.

Godt stævne hvor vejret var lidt blandet men værst var det under rytterfesten lørdag, der heldigvis blev holdt indendørs i teltet og i øvrigt var rigtig hyggelig med super mad, som altid, lavet af Bjarne og Co. Og god underholdning af Flying Pace.

14. august

Gullfetis første afkom er født i dag. Det er en hingst, der skal hedde Snepill fra Flugsæl. Moderen er Hrafndís fra Árbakka og både føl og hoppe ejes af Michael Hembo.

10. august
Nordiske Mesterskaber i Finland 2010 er overståede og vi er hjemme igen.

Vi kørte selv til Finland med Gullfeti. Med på turen var udover Stine, Susan (som hjælper), Jan, Lasse og Michael Hembo, som jo ejer Gullfeti. Vi har været af sted i 12 dage og overnattede både på vejen ud og hjem lidt uden for Stockholm i et sommerhus hos Michaels forældre. Tak for den store gæstfrihed for os og Gullfeti, som nød nogle timer i en fold på græsplænen. Sejlturen mellem Stocholm og Turku forløb fint begge veje. Heldigvis var det godt vejr. På turen derop sejlede vi om natten, men på hjemturen om dagen, så der fik vi rig lejlighed til at nyde den fantastisk smukke skærgård, som sejladsen foregår i det meste af vejen.

Nordiske Meterskaber blev afholdt i Ypaja. Det er Nordeuropas største heste-uddanelsessted. Et meget stort område med mange stalde, ridehuse, baner af enhver art; ovalbane, travbane, military, spring, dressur ja alt hvad man kan ønske sig. Der er gode forhold men langt mellem stalde, baner, indkvarteringshuse, spisesteder mv. så vi fik rørt os meget!

Vi var i Finland søndag men fik først lov at komme ind på stævnepladsen mandag, så vi havde først et døgns ophold på en travbane sammen med nogle af de andre danske deltagere.

Mandag kunne vi endelig tjekke ind og Gullfeti fik sin plads i stalden, som var lys og godt ventileret. En stor stald i flere etager med vaskepladser, solarium og sadelrum til hvert ladshold – herligt.

Stine og Susan fik en godt værelse og Jan, Lasse og Michael fik installeret sig på en meget primitiv campingplads tæt ved.

De første dage gik med at træne, rejse landsholdsteltet, dyrlægetjek, som Gullfeti bestod uden anmærkninger, og få styr på alt det praktiske.

Tirsdag var der desværre 2 af de danske heste, der blev syge og onsdag fulgte yderligere 2. Der var også syge heste i den islandske lejr. I første omgang troede dyrlægerne at det var transportsyge, som et par norske heste var ramt af, men det viste sig desværre at være en smitsom virus og de danske og islandske heste kom derfor ikke til start. Det blev derfor et svækket landshold Danmark stillede med og vi mistede nogle medaljechancer.

På grund af smittefaren måtte hestene blive mest muligt på boks. Vi fik dog i løbet af ugen mulighed for at lave folde på et græsareal. Arealet lå langt fra stalde og baner og desværre blev der lavet restriktioner, så hingste kun måtte være på fold under opsyn og det blev derfor noget begrænset hvor meget vi kunne have Gullfeti ude.

Gullfeti klarede turen i godt humør og uden stress og blev heldigvis ikke syg så Stine og han var klar til konkurrencerne startede onsdag.

Det var varmt i Finland, meget varmt og temperaturen steg i løbet af ugen til over 30 grader og 94 i luftfugtighed. Det kunne ses på en del af hestene, som virkede lidt matte især i finalerne.

Gullfeti var glad men måske lidt påvirket af varmen og de mange oplevelser. I al fald havde han ikke helt den energi, som ellers kendetegner ham, men Stine og han præsterede alligevel nogle fine programmer.

I 4.1 onsdag gennemførte de et flot program. Desværre fik de 2 forkerte galopanspring, men heldigvis blev det rettet inden de nåede ud ad første langside. Resultatet blev 5,80 og en 15. plads. Uden galopfejl havde de tangeret deres bedste.

Torsdag skulle de ride T.1 og der fik de deres 2. bedste resultat hidtil - 6,17 som rakte til en 13. plads. Der var meget hård konkurrence især fra nordmændenes side – det krævede et snit på 6,70 at komme i en A-finale!

Stine og Gullfeti red nogle flotte og meget harmoniske programmer og Gullfeti har opført sig eksemplarisk under hele turen. Vi er meget imponerede over ham især fordi han jo kun er 6 år og vi glæder os til at se hvor langt Stine og han kan nå de næste år.

Aftenerne var lange, lyse og lune, så de blev nydt udendørs i hyggeligt samvær og vi var også med til nogle af festerne, som blev holdt af arrangørerne hver aften.

De sidste dage blev brugt på at heppe på de andre danskere og nyde de mange gode præstationer i øvrigt. Stine red Gullfeti på nogle ture i området. Der var fantastiske ridemuligheder på kilometerlange travspor i skovene og der blev også tid til at soppe lidt i søerne.

Turen hjem gik planmæssigt. Gullfeti er kommet hjem til Michael, hvor han skal have en velfortjent lang ferie. Der kommer flere hopper til ham i den næste tid, så vi er sikre på at han vil nyde det J.

Det var en stor oplevelse at være med på landsholdet og opleve det hele ”indefra”. Vi glæder os til nye oplevelser på banerne til næste år!

Tusind tak til alle sponsorene som gjorde det muligt at tage den lange tur til Finland. Det er fantastisk.

23. juli

Hjemmesiden er opdateret med sponsorer som har været super hjælpsomme til at støtte vores tur til de Nordiske Mesterskaber i Finland. Det er super dejligt og utrolig pænt af dem at støtte og vi opfordrer alle til at støtte dem også!


Sponsorerne som støtter Stine og Gullfeti under NM er:


Lejre Dyreklinik

Hestesmeden v/Ole Dahl

Dandiag

Equodan Vetline

Virbac - Animal health

Skotte Business Travel

CMC Maskinstation og Entreprenør

Stengårdens Specialfoder


- Disse kan ses på forsiden af hjemmesiden og under Gullfetis side.


Deruodver er Stine netop indgået i en sponsoraftale med Valhal Rideudstyr. Aftalen løber frem til august 2011. Vi takker Jette og Lisbeth rigtig mange gange for den utrolig flotte opbakning!

17. juli

Der er nu lagt video ind af Gullfeti og Valva fra DM på deres egne sider.

 

11. juli

Vi er kommet hjem fra en meget succesfuld, varm og hyggelig weekend.

DM Sport 2010 var et godt stævne, hvor Stine og Gullfeti blev udtaget til landsholdet som skal til Finland og ride ved de Nordiske Mesterskaber i dagene 4.-8. august.

Valva klarede det fint i 4.1 og snittet blev 5,83. Gullfeti var også flot at se på og endte på 6,03 og en b-finale. Stine valgte dog at trække Gullfeti fra finalen for at skåne ham. Desværre gav hun for sent besked til sekretariatet og de blev derfor diskvalificeret. Så glemmer hun det i hvert fald ikke en anden gang!

Valva og Stine red T.2 i heden lørdag og havde det begge meget varmt. Valva havde ikke nær så meget energi som hun plejer, men de klarede sig igennem og endte på en 4. plads med 6,33. I finalen red de sig op og fik en bronzemedalje med et snit på 6,46.

Gullfeti overraskede vidst mange med sit præstation i T.1. Stine og ham red et super fint, sikkert og næsten fejlfrit program og endte på en 3. plads med karakteren 6,43 - den højeste udtagelseskarakter hidtil for dem begge. I finalen red de sig op, endte med en sølvmedalje og et flot flot snit på 6,83 - kun 0,11 fra guldet! Flot klaret af kun 6-årige Gullfeti.

Dermed blev Stine og Gullfeti udtaget til landsholdet, og vi glæder os rigtig meget til at de skal ride i rødt i Finland i starten af august!! :-)

13. juni

Vi er netop kommet hjem fra Nordseeturnier på Eichenhof i Tyskland. Sikke nogen flotte forhold de har dernede! Super god bane, stor og meget god bund at ride på.

Vi måtte desværre melde Gullfeti fra da han pludselig stod med en lille skade. Valva slap dog ikke og hun gjorde det ganske fint dernede. Stine og Valva lagde super godt ud i T.2'en - med et snit på 6,50 i valgfrit tempo tölt og 6,67 i langsomt tempo! Men desværre fulgte sidste opgavedel ikke de to første efter, da der var en del rul og de endte på snittet 5,97.

4.2 gik fint, de fik 5,90 og blev nr. 2, og denne placering holdt de også i finalen.

Alt i alt et godt stævne - vi ser frem mod DM :-).

24. maj
Det Sjællandske Pinsestævne og Sjællandsmesterskaberne var igen i år et super godt stævne. Vi tog afsted fredag og var hjemme igen mandag.
Stine, Valva og Gullfeti skulle igen på. Lørdag red Stine og Gullfeti deres første T.1, men dog kiksede de lidt i 2. og 3. opgavedel da Gullfeti sprang, så karaktererne blev derefter (5,00 i snit). I 4.1 lørdag gik det til gengæld super godt og de fik deres højeste - 6,07. Denne karakter var dommerne helt enige om, så det var dejligt.
Valva og Stine red 2 gange lørdag - 5,93 i 4.1, deres højeste hidtil og endda en 6,7 af én dommer! I T.2 fik de 6,30 og et 7,0 af én dommer! Dette rakte til en 7. plads og en b-finale. B-finalen vandt de mandag formiddag med 6,29 og red sig derfor i a-finalen og red mod en del af landets dygtigste ryttere. En stor oplevelse. De endte på en delt 5. plads, nr. 2 blandt ungrytterne med 6,46 i snit!
Generelt var der meget højt niveau og rigtig mange flotte toppræstationer så det var fedt!

Maj 2010

Sómi, Vakandi og Sprækur er nu kommet på unghingstefold på en fold som vi har lejet. De nød det meget og der er 9 drenge som hygger og leger sammen der.

 

Billederne i siden er fra samme dag.

9. maj

I denne weekend har vi været til Geysirs ungdomsstævne.

Stine red både Valva og Gullfeti.

Valva og Stine vandt 4.2 med 5,90 og T.2 med 6,25.

Gullfeti førte 4.2 og T.3 efter udtagelsen med hans hidtil højeste i 4.2 - 5,80. Dog trak Stine ham fra finalen og red kun T.3. I finalen fik de 5,94 og en førsteplads, men desværre havde Gullfeti fået en skramme i den ene side af munden så de gik ikke gennem udstyrskontrol. Det var formentlig biddet som var en smule for lille så han havde fået bidt sig i kinden. De kommer igen næste gang og i hvert fald et flot snit :-).

7. maj

Stine red Gullfeti til hingsteshowet på Hedeland og det var en rigtig hyggelig aften.
Gullfeti var i sit es idet hingstene blev fremvist på kåringsbanen, og han synes jo altid det er sjovt når det går stærkt :o).

Folk var meget positive over fremvisningen, så det var dejligt!

1. maj

Det sjællandske bededagsstævne er vel overstået!
Der blev vist fine præstationer og der blev givet flotte karakterer. Vejret var vi knap så heldige med denne gang, men heldigvis påvirkede det ikke stemningen.

Stine havde kun Valva med denne gang - Gullfeti fik lov til at have fri denne weekend.

Valva var på toppen, hun og Stine fik deres hidtil højeste karakter i T.2, nemlig 6,33 på trods af regnvejret! Dette rakte til en 1. plads og i finalen fik de 6,21.

I 4.2 fik de 5,67 i udtagelsen og hele 6,20 i finalen og vandt også denne klasse!

Alt i alt var Valva super dygtig :-).

21. april

Stine meldte Gullfeti til Dyrdilmyri's drive-in stævne for at få DM-pointene i tölten - og det lykkedes! De fik 5,80 i T.3 og 5,63 i 4.2, ganske udemærket.

Vi var heldige med vejret, det holdt tørt! :-)

10. april

Vi har i dag afviklet Thors forårsstævne - vellykket og godt vejr.

Stine red Gullfeti og Valva i henholdsvis 4.2 og T.3 og 4.2 og T.2. Det var Gullfetis første gang i FIPO-klasserne.

Stine fik DM-point i 4.2 på Gullfeti med snittet 5,73. I T.3 manglede de lidt, men stadig et flot snit på 5,67. Dermed vandt de begge klasser.

Valva gik til 5,70 i 4.2 og blev nr. 2 og i T.2 kiksede sidste opgavedel lidt, så snittet blev ikke deres højeste - 5,67 og en 3. plads. De tager den næste gang :o).

20. februar

World Cup 19.-20. februar 2010 var en succes og en stor oplevelse for Stine og Gullfeti. Der blev vist mange gode præstationer og mange smukke hingste var deltagere i hingsteshowet.

Stine og Gullfeti var på lørdag eftermiddag og red foran ca. 2500 mennesker. Det gik rigtig fint, det er helt sikkert ikke sidste gang vi skal derover.

17. februar

På fredag d. 19. kører vi til Worldcup i Odense. Stine skal vise Gullfeti frem i hingsteshowet og hun glæder sig meget.

 

Gullfeti udvikler sig fint i retning mod konkurrencebanerne. Han er glad og fuld af energi, så vi tror han nok skal vise sig fra sin bedste side.

Der kommer rigtig mange gode heste og dygtige ryttere til Worldcup, så det bliver meget at se på. Vi ser frem til et par hyggelige dage :-).

31. januar

Fra første øjeblik Orfeus kom ind i huset har vi været ret sikre på at vi ville overtage ham :-).

Vi ville dog have ham på prøve for at være sikre på at han kunne falde til og vænne sig til de nye forhold som alenehund men med katte og heste omkring sig.

Det er nu gået rigtig godt. Orfeus er faldet rigtig godt til.

 

Vi havde egentlig ikke planlagt at vi skulle have hund, men vi hørte en del om Orfeus fra familiemedlemmer, der kendte ham. Han er opdrættet af Kennel Ollegården som vi kender godt og vi ved at de avler kvalitetshunde. Derfor besluttede vi at vi ville se om han kunne falde til hos os. Orfeus hidtidige ejer er desværre alvorligt syg og det er derfor han skulle have et nyt hjem.

 

Orfeus er trænet rigtig meget i lydighed og har bla. bestået LP1, Rally begynder og Rally Øvet. Han er udstillet flere gange med flotte resultater, har hvalpetest og Unghundementaltest, er HD-fotograferet og øjenlyst og er altid passet optimalt.

Han er en meget kærlig og rolig hund, super lydig og altid klar til nye oplevelser. Han har accepteret katte og heste, selvom han vist synes de tager lidt for meget af vores tid:-).

 

I dag har vi så overtaget Orfeus officielt. Vi har underskrevet ejerskifteerklæring og modtaget alle hans papirer. Tusind tak til Christina og Peter fra Ollegården fordi de valgte at finde et nyt hjem til Orfeus. Vi vil passe godt på ham.

16.-17. januar

Vi har i weekenden afholdt et kursus med Dennis Hedebo Johansen i Thors ridehus.

Stine havde Valva og Gullfeti med. Begge heste var godt gående og udvikler sig fint. Det var et godt kursus med god stemning i selskab med hyggelige mennesker.

7. januar

De fleste af hestene har haft ferie i slutningen af 2009. Kun Embla har været i gang. Hun er i fin form, og vi nyder at ride hende.

 

Gullfeti har haft en lille pause inden jul. Han har beholdt skoene på, eller dvs. han har tabt 4 indenfor 3 uger! Han bliver som vores andre heste skoet regelmæssigt og efter forskrifterne, så skoene burde blive hængende på, men når man leger vildt med de små drenge hele dagen, så er det nemt at få dem trådt af.

 

Det går desværre lidt for hårdt ud over hovene, og da det jo er meningen at Gullfeti skal kunne rides, må han gå på fold alene den næste tid.

 

Stine arbejder en del med ham fra jorden og de er ved at få en rigtig fin kommunikation. Ridningen går også fint og intensiveres i den kommende tid.

 

Valva har haft en længere ferie uden sko. Hun har altid været en meget slank hest og da vi syntes at hun blev for slank i efteråret, har vi intensiveret hendes fodring og hun er nu ved at være rigtig pæn. Hun har fået sko på og er netop redet første gang efter nogen tid med arbejde fra jorden. Hun var meget fin at ride og glad for at komme i gang.

 

Vores andre heste holder fri lidt endnu. Det er begrænset hvad vi kan nå på denne årstid, så det passer os fint.

 

Hestene nyder i øvrigt vintervejret. De synes det er herligt med sne og vi nyder at slippe for regnvåde og beskidte heste. Det går fint at ride med mordax, så det er ingen begrænsning for os.

2. januar

Vi har fået ny hund: Ollegaardens Orfeus of O' Shaya, som er en Groenendael (belgisk hyrdehund).

Orfeus er 3 år gammel og havde brug for et nyt hjem, så han er kommet hertil.

Han er en utrolig mild og sød hund.

29. december 2009

Vores nye hjemmeside er publiceret. Der mangler dog en del før den er "færdig", men vi arbejder på sagen :-)

Video af salgshestene Embla og Freyja kan ses på deres annoncer under "Til salg".

Susan & Jan Holmgaard Christensen - 4330 Hvalsø - tlf: +45 21759924/20223223 - mail: susjamail@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net